Terima kasih 🙏🏼 Ni utk awak 🥰 Repost from @fatinhusna_95 - ketika itu🙃mention kawan korang yg tgh broken tu 😔💔 @zulinaziz #danketikaitu #coverlagu #fatinhusna #zulinaziz

Terima kasih 🙏🏼 nah utk awak 🌹 Repost from @rafiiskandar96 - Ya Allah, keep my heart sealed from all which is not written for me. #danketikaitu // @zulinaziz 🎹 : @im_iman98 #danketikaitucover #malaysiancover #coverafi

  • Advertisements
  • Saya ckp angan2 saya nak buat konsep garden tp dah musnah . kita buat yg biasa2 Utk shooting je dahlah.Kak nor dan team angguk tanda setuju. Saya jejak je kaki di set pagi tu menangis xtau nak ckp apa.Kak nor, ni bukan set shooting ni kak Nor.. mewah mcmni . Kak Nor hadiahkan ini utk saya bg saya rasa jugak apa yg saya mimpikan sebelum ni. Terima kasih kakak Nor and team @mahligai_dlia_jane_bridal Semoga dilimpahkan rezeki pada @mahligai_dlia_jane_bridal Terharu tak terkata.Andai satu hari nanti dengan izin Allah saya bertemu jodoh, saya nak buat perjanjian,nak kawen dgn saya amik package kat @mahligai_dlia_jane_bridal Heheheh sbb saya dah tau apa yg saya impikan kak nor n team boleh buatkan , syg dunia akhirat ❤️ #danketikaitu

    Saya suruh Abang kandung saya @ejashahrezza ( drum )dan bff dia @amai_87 (bass ) untuk lagu ni ..Sampai pukul berapa pagi dorang kat studio masatu. Macih❤️ Sbb lagu ni ramai yg suka nnt aku belanja korang dua okay? Jasamu dikenang😘 #danketikaitu

  • Advertisements
  • Sebelum makan baca bismillah

    Goodluck @amxzv utk SPM esok. Buat betul2 okay?kak farah slalu doakan semoga adik2 berjaya,nanti boleh kerja bagus2 tlg kak farah pulak Kalau dpt atleast 5A ku bg iphone Xs,bawah 5A sila cuba lagi 😝 ❤️ . kepada semua adik2 yg lain juga yg ambil peperiksaan SPM esok,bismillah banyak2 .Good luck! 😘

    Sebabtu saya sayang @chocofithq 😘 Hai kak @syurabadron egooo oooo ooo~

  • Advertisements
  • Happy birthday @lia_natalia ! Sayang kau dunia akhirat..Terima kasih ada dengan aku ketika itu,kini dan insyaAllah selamanya. Tak pernah merengek tak pernah jemu melayan aku.Terima kasih sbb jadi sahabat aku.Semoga kau dilimpahkan rezeki,kesihatan yg baik,dipanjangkan umur dan diberi kejayaan dunia akhirat,amin ya rab.❤️

    Kini saya boleh makan seafood tanpa alahan Kulit saya tidak lagi kusam,jerawat pun tak sudi nak singgah Kalau singgah ketika dtg bulan cuma sementara,lepas saya kunyah chew n glow ni .. esoknya jerawat dah hilang lesap entah kemana You chew you glow 😘 @chewnglow hq

    Look something positive in each day,even if some days you have to look a little harder. #danketikaitu

    Terima kasih 🙏🏼 Yang lain pun boleh comment dibawah ni kalau sudi ❤️ #danketikaitu

    Muka kaklong kawasan 😂 Makeup : @makeupbymaszmirza Suit : @asyrafarrif_couture #lazada1111supershow #zulinatwork

    Tengah buat video utk Ash tapi org keliling dok tgk saya.Terkemut2 buat video,malu tp buat2 xmalu 😂. Selesai tugas utk harini. Goodluck kak @sherry_alhadad ❤️ Makeup : @makeupbymaszmirza Suit : @asyrafarrif_couture #lazada1111supershow #zulinatwork

    Baling batu sembunyi tangan Makeup : @makeupbymaszmirza Suit : @asyrafarrif_couture #lazada1111supershow #zulinatwork

    Happy birthday to yen @bluelittleboat ! Dialah director,editor utk MV dan ketika itu. Dia juga merupakan sahabat saya dr saya susah sampai sekarang ni. Dia jugak kakak kepada kami semua.Dia ckp jodoh zulin biar aku tentukan 🤣 Semoga panjang umur,dilimpahkan rezeki,diberi kesihatan yg baik dan berjaya sebagai seorang director 😘 sygggg kau dunia akhirat❤️

    Wangi sangat ni 😍 Terima kasih sebab menanbahkan koleksi perfume saya!!! Korang kena beli perfume dari @fyqasignatureofficial Sbb bau ni sangat2 memikat hati dan tahan lama.Ada macam2 bau sebenarnya yg anda boleh pilih .Saya bagi 5 ⭐️

    AHAD INI DI @ntv7malaysia TERBITAN @dearcreativemedia 🎥MY SWEET MADU 📆11 NOVEMBER 2018 | AHAD 🕘9.30 MALAM 📺NTV7 . Barisan Pelakon: Farel - @kamaladli Intan - @zulinaziz Bella - @ainedruce Dian - @dmoss73 Vince - @________mr.yifan_________ Emy - @emilylimpeychi Haji Shamsul - @kazar35 Penerbit @prankstercool Pengarah @pyanscrew69 Pen Pengarah #amalariff Penulis Skrip @rehalnuharis PM @smizzudin @idzmasyawina DOP @thisfairuz Props Master #bakhtiarkartubi Mekap @nishamatrus Wardrobe @sandraothman Handy @fitrilhadi97 Runner #abgman #mysweetmadu #isterikuoranggajiku #ntv7 #dearcreativemedia #dcm #dearnovels #dn #dearcreativeempire #dce

    Alhamdulillah syukur ya Allah ❤️ 🇮🇹 Terima kasih @selamatbercuti @darraofficial hq @chewnglow hq Terima kasih kak @adxpertmedia Yeayyy kak @zuraidazdbeauty ikut! Ada gang😍 Aku terpaksa bawak @leyla_krisya jadi pa. si @ayra_nasir pulak time tulah nk kawen

    Jumpa esok malam di concert lazada jam 9.30 malam di tv3 dan Ntv7 . @feelgoodshow7

    Syukur Alhamdulillah semoga mereka2 tadi mendapat lindungan Allah swt,dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki ,amin ya rab ❤️ @chocofithq

    Ada org tanya saya Kak zulin, kalau minum @chocofithq boleh hilang berapa kg dalam SATU HARI? Dik,bukan kata SATU HARI, SATU SAAT pun boleh Lepas breakfast makesure adik minum chocofit,lepastu adik download app PHOTOWONDER.Kat situ click je -thinify Adik boleh tarik badan adik sekurus yg mana adik nak.. tak cukup kurus lagi tarik laagi sampai jadi huruf i. Sayangku🤣 cepat betul nak kurus sampai tanya satu hari brp kg.Tak yah cpt2. 10 hari minum @chocofithq ,pergi exercise.Mesti turun punyalah!Lepas tu adik xyah pakai photowonder lg dah Adoiii kita ni berbulan nak buang lemak dia boleh nak kurus dalam masa sehari🤣🤣🤣

    AHAD INI DI @ntv7malaysia TERBITAN @dearcreativemedia 🎥MY SWEET MADU 📆11 NOVEMBER 2018 | AHAD 🕘 9.30 MALAM 📺NTV7 . Barisan Pelakon: Farel - @kamaladli Intan - @zulinaziz Bella - @ainedruce Dian - @dmoss73 Vince - @________mr.yifan_________ Emy - @emilylimpeychi Haji Shamsul - @kazar35 Penerbit @prankstercool Pengarah @pyanscrew69 Pen Pengarah #amalariff Penulis Skrip @rehalnuharis PM @smizzudin @idzmasyawina DOP @thisfairuz Props Master #bakhtiarkartubi Mekap @nishamatrus Wardrobe @sandraothman Handy @fitrilhadi97 Runner #abgman #mysweetmadu #isterikuoranggajiku #ntv7 #dearcreativemedia #dcm #dearnovels #dn #dearcreativeempire #dce

    MV Reaction dari Kreativi Indonesia. Alhamdulillah syukur ya Allah.Saya juga senang sekali lagu ini dapat memberi mesej yg positive kepada semua org 🙏🏼 #danketikaitu

    200 Followers